• Ver aan het eind van het seizoen kon eindelijk de wedstrijd Wemeldinge 35+ tegen DOSKO 35+2 nog worden gespeeld. Voor Wemeldinge was deze wedstrijd van belang omdat de titel nog behaald kon worden. Hiervoor was een gelijk spel voldoende om op doelsaldo METO te passeren.

Wemeldinge kwam al vroeg op een 1-0 voorsprong, via Gerwin, al vond een deel van de ploeg uit Bergen op Zoom dat hierbij een overtreding begaan werd. Na veel discussies bleef scheidsrechter Peter bij zijn beslissing het doelpunt goed te keuren. Voor DOSKO een extra motivatie om het kampioensfeestje te verstoren, wat resulteerde in een goed doelpunt van de Brabanders, onhoudbaar voor doelman Johnny, die daarvoor al heel wat knappe reddingen verricht had. Ook zijn collega aan de overkant hield de thuisploeg diverse keren van scoren af. Met 1-1 gingen de ploegen rusten.

Na rust namen de bezoekers brutaal de leiding zodat het kampioenschap van Wemeldinge in gevaar kwam. Dit leidde tot wat stress bij de Wemeldingse leiding. Het was echter weer Gerwin, nu van afstand, die voor opluchting zorgde. 2-2. Echt vriendelijk eindigde de wedstrijd niet waardoor de scheids vroegtijdig besloot om voor het einde te fluiten. Wemeldinge op het nippertje kampioen dus, maar vanwege de onaangename wedstrijd was de vreugde hierover minimaal.