• Corona maatregelen per 1 september 2021

• Op dit moment zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

1. Publiek:
      Het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht. Amateurverenigingen kunnen in overleg met hun lokale overheid afspraken maken over Testen voor Toegang om zo meer publiek toe te laten.
    2. Horeca/ kantine:
      Sportkantines zijn gelijk getrokken met reguliere horeca. De volgende maatregelen zijn van toepassing:
      1. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt.
      2. Reserveren is niet nodig, maar triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht.
    3. Kleed- en doucheruimtes:
      Deze mogen sinds zaterdag 5 juni weer gebruikt worden.