• Zaterdag 9 oktober 2021. Na de ruime overwinning van vorige week was het vandaag de beurt aan een uitwedstrijd in Middelburg tegen MZVC.

  In een heerlijk zonnetje was het begin van de wedstrijd voor MZVC. Langzaam aan kwam Wemeldinge beter in zijn spel en er ontstonden ook enkele kansen: Vrije schop Kevin, te zacht en naast. Keeper staat ver voor zijn doel, Barry probeert het maar de bal gaat naast. Ook Kevin probeert net als vorige week weer van ver, maar het schot gaat net over. In de 23e minuut probeert Thomas aan de linkerzijde van het 16 meter gebied in de verste hoek te krullen, maar helaas raakt hij de bal niet goed.
  Zo rond het half uur zet MZVC de verdediging van Wemeldinge onder druk, echter tot een kans komt het niet.
  In de 32e minuut wordt er een mooie aanval opgezet en krijgt Björn de kans om af te ronden, echter hij schiet net naast.
  In de 35e minuut wordt Kevin van achteren onderuit gehaald in het 16 meter gebied. De scheidsrechter lijkt te gaan fluiten voor een strafschop echter hij doet dit niet. Iedereen is verbaasd maar het spel gaat verder.
  In de 41e minuut wordt Thomas wordt Thomas in het 16 meter gebied iets te ver naar buiten gedreven en kan daardoor niet goed meer uithalen, waardoor de bal een prooi is voor de keeper.
  MZVC gaat trekt nog eenmaal ten aanval voor de rust, echter weet Wemeldinge de bal te onderscheppen en met een snelle tegenaanval te gaan counteren in 2 tegen 1 situatie. De scheidsrechter besluit vreemd genoeg om af te fluiten voor rust. Ruststand dus 0-0.

  In de 3e minuut na rust zet MZVC een aanval op over de linkerflank. Gerard vlagt voor buitenspel, maar de scheidsrechter kijkt niet naar hem en de aanval loopt door en uiteindelijk scoort MZVC hieruit 1-0. Gerard staat nog steeds met de vlag omhoog en na protesten gaat hij uiteindelijk horen wat Gerard te vertellen heeft, maar het doelpunt wordt toch goedgekeurd.
  In de 12e minuut weet MZVC op 2-0 te komen doordat een vrijeschop wordt ingespeeld op een geheel vrij staande speler, die dus gemakkelijk kon scoren.
  Dan maar met verse krachten proberen terug te komen, want Steven en William worden gewisseld voor Jens en Rowen. Rowen krijgt gelijk een kansje die hij net over het doel schiet.
  Even later maakt Redgey bij de zijlijn een forse overtreding echter pakt zijn tegenstander hem rond zijn nek en maakt daarbij een slaande beweging. Nadat alle kruiddampen zijn opgetrokken besluit de scheidsrechter slechts geel te geven aan betreffende MZVC speler terwijl rood toch zeker op zijn plaats had geweest.
  In de 18e minuut moet Kevin geblesseerd het veld verlaten en wordt vervangen door Vincent.
  Wemeldinge weet niet echt vuist te maken en 3-0 hangt eerder in de lucht dan 2-1. Maar 2-0 wordt uiteindelijk toch de eindstand.