• VVW EK - spel 2024

Het bijwerken van de punten is mensenwerk, daar kunnen dus fouten mee gemaakt worden. Mocht je van mening zijn dat je tekort gedaan bent, laat het dan even weten.

Update 16 juni (na Servie - Engeland)

21 deelnemers hadden de zege van Nederland goed, te veel om op te noemen dus.
    12 personen hadden de 1-1 bij Slovenie - Denemarken ingevuld, 6 daarvan hadden ook al 5 punten bij Polen - NL.
    Veel deelnemers hadden een overwinning voorspeld van Engeland op Servie, maar er was er maar één die dacht dat het 0-1 zou worden, namelijk J. de Kok.
    Na Servie - Engeland hebben we nog steeds 2 koplopers, namelijk; Maarten Pilon en Jodie McCabe. Beiden hebben 22 punten.

Update 15 juni
    De 1-3 zege van Zwitserland op Hongarije werd goed voorspeld door Fem Bolle.
    De 3-0 van Spanje werd ingevuld door Maarten Pilon.
    De 2-1 overwinning van Italie leverde 5 punten op voor; Debach, Ko de Koeijer, Tracy McCabe, Toos Uittenbosch en Stella de Waard.
    Na 3 wedstrijden gaat Toos Uittenbosch aan de leiding met 14 punten, gevolgd door Tracy McCabe en Maarten Pilon (13 punten).

Update 14 juni
    Duitsland wint de openingswedstrijd met 5-1 van Schotland. Een zege voor Duitsland hadden de meeste deelnemers wel voorspeld, maar 5-1 had niemand (van de in totaal 68 deelnemers) op zijn formulier ingevuld. Er werden per deelnemer dus maximaal 3 punten verdiend met deze wedstrijd.

-----------------------

DOWNLOAD - LINKS