• OEKRAINE - ENGELAND
  Engeland, nog steeds zonder tegendoelpunten, zet de Oekraine eenvoudig aan de kant. Ook deze uitslag is door niemand ingevuld zodat er ook nu niemand 20 punten verdiend heeft. Het hoogste puntenaantal werd behaald door KOKKIE en MAURICK STEENHARD, beiden 17. Bovenin het klassement werd weer stuivertje gewisseld. Nu is het weer ROMY STEENHARD (262 punten) die de leiding neemt voor NIELS KOLE (259). Ook FREEK BOLLE (254), KOKKIE (248), ANNE VAN KLINK (241), CHRIS KOLE (239) en ROBIN VAN DER LINDEN (238) doen nog volop op mee en ook daarachter staan nog veel deelnemers op korte afstand. Kortom het belooft nog een spannende slotfase van het toernooi te worden.

  TSJECHIE - DENEMARKEN
  Het is de Denen wel gelukt wat Oranje niet voor elkaar kreeg namelijk de Tsjechen verslaan, al begon de wedstrijd wel met een kadootje van de Nederlandse arbitrage bij het eerste Deense doelpunt. Het kan Kuipers wel eens de finale gaan kosten. Gemiddeld scoorde deze wedstrijd 4,53 punten. Niemand haalde de volle 20 punten, BRYAN DE HEER was er nog het dichtste bij met 15. Bovenin de stand verandert er weinig.

  BELGIE - ITALIE
  Ook de Belgen kunnen naar huis, al hebben ze het wel een ronde langer uitgehouden dan Oranje. Met Italie troffen ze wel een andere kanshebber voor de titel. Gemiddeld werden voor deze wedstrijd 12,97 punten behaald. De volle 20 punten, dus beide ploegen op de juiste plaats en de uitslag helemaal goed, werden toegekend aan; A3 & CO, MARCO VAN KLINK, JAAP KOOIMAN, CHRIS KOLE, DAAF LINDENBERGH en GERARD PILON. In de tussenstand neemt NIELS KOLE (248) de koppositie weer over van ROMY STEENHARD (245). De eerste achtervolgers op dit duo zijn: FREEK BOLLE (232), ANNE VAN KLINK (230), ROBIN VAN DER LINDEN (228), KOKKIE (224), JAN + JOEL DE VOS (223), CHRIS KOLE  (222) en DANNY LAMPER (221)

  ZWITSERLAND - SPANJE
  De verrassende Zwitsers wisten bijna ook nog Spanje te verrassen maar dit keer namen ze de penalties een stuk zwakker. Het 1-1 gelijk spel na 90 minuten leverde geen enkele goede voorspelling op. De gemiddelde score voor deze wedstrijd was 1,85. Het hoogste puntenaantal werd behaald door MARCO VAN KLINK (11).