• Diepbedroefd en geschokt hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van onze 1e elftalleider en verzorger André Bruijnooge en dit nog wel tijdens zijn vakantie met zijn vrouw Ankie in Griekenland. Het voelt als onwerkelijk.

 • André zijn passie lag naast de liefde voor zijn gezin en het bouw- en aannemingsbedrijf, zeker ook bij V.V. Wemeldinge, waarin hij een mooie en zeer respectabele staat van dienst opbouwde:

  Op zijn 10e jaar werd André op 1 augustus 1969 lid van VVW, hij werd ingedeeld in de toenmalige C1. Hij doorliep alle jeugdteams (B1 en A1) en in mei 1978 mocht hij als A1 junior mee met het 1e elftal en dit werd gelijk het hoogtepunt in zijn carrière want zij behaalden het kampioenschap van Nederland voor zaterdagafdeling-amateurs. Vanaf het seizoen daarop (1978/1979) was André, 22 seizoenen lang, een vaste waarde voor VVW1 en tevens geruime tijd aanvoerder. Hij speelde daarin op het middenveld, op de backpositie en de laatste vijf seizoenen als centrum verdediger. Tijdens zijn actieve carrière als speler was hij ook nog 6 seizoenen lang leider/trainer van de Mini-pups (later F-pupillen). Het seizoen 2000/2001 was dus zijn laatste seizoen als speler van VVW1. In datzelfde seizoen werd hij leider/trainer van het D1-team, waarin zijn zoon Remi speelde. Zijn actieve voetbalcarrière als speler stopte hier, maar André ging door en werd leider van VVW2. Dit deed hij 7 seizoenen lang. Vanaf het seizoen 2009/2010 stapte hij als leider over naar het 1e elftal en later tevens als verzorger. Hij werd het verlengstuk van de hoofdtrainer en de verbindende schakel tussen de spelers en de trainer. Met zijn passie voor het spelletje voetbal, zijn spelinzichten, spelopvattingen en de nodige inzet wist hij de spelers vaak tot het uiterste toe aan te sporen. Dat was André, hij hield van het spelletje en zijn jongens.

  Naast zijn actieve carrière op en aan de zijlijn van het voetbalveld, was André een belangrijke schakel voor het technische onderhoud binnen ons clubgebouw.

  Wij zullen André blijven herinneren als een leider, een onverzetbare strijder en een persoon waarop je altijd kon rekenen. We zullen je missen kanjer !!!

  Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden, familie, vrienden, kennissen en alle andere mensen die het dichtst bij hem stonden.

  Wij wensen een ieder, maar in het bijzonder zijn vrouw Ankie, zijn kinderen Remi en Naomi en ook zijn kleinkinderen, heel veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

   

  Namens V.V. Wemeldinge,

  Jan de Vos, Voorzitter.