• Aan alle leden van VV Wemeldinge,

Met ingang van 19-05-2021 zijn door het kabinet nieuwe versoepelingen aangekondigd waaronder openstelling van terrassen van sportkantines. Dit betekent goed nieuws voor VV Wemeldinge.

Voor een succesvolle en wekelijkse opening dienen we ons echter wel aan een aantal regels te houden:
    - Alleen leden die getraind hebben mogen plaats nemen op het terras.
    - Per buitenterras geldt een maximum van 50 personen waarbij terrasbezoekers zoveel mogelijk blijven zitten.
    - Openingstijden tot maximaal 20.00 uur.
    - Per tafel maximaal 2 personen op 1.5 meter afstand tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar.
    - Gezondheidscheck en registratieplicht.
    - Geen zelfbediening en blijf zoveel mogelijk op je plek zitten.

Voor een volledig overzicht van de geldende regels: zie www.rijksoverheid.nl.

Vanaf zaterdag 22-05-2021 zal het terras van de kantine (alleen op zaterdag) dan ook weer geopend zijn. Om dit goed te laten verlopen vragen wij namens het bestuur VV Wemeldinge, maar ook namens Bram en Heleen om ieders medewerking om bovenstaande regels in acht te nemen en de hernieuwde opening succesvol te laten verlopen.

Bestuur VV Wemeldinge / Bram en Heleen de Waard