• Ook Vlissingen is te sterk voor Wemeldinge 1

• Zaterdag 16 oktober 2021. Na het eerste verlies van vorige week treedt VVW1 vandaag aan tegen het nog ongeslagen VC Vlissingen, zonder de sterkhouders Kevin en Barry. Jens en Rowan starten in de basis.

Al vroeg in de wedstrijd krijgen beide teams een kans. Eerst schiet VC Vlissingen op de lat en uit de daarop volgende aanval schiet Thomas net naast. Dat belooft veel.
    In de 9e minuut krijgt de flankspeler van VC Vlissingen wat te veel ruimte en zijn schot beland op de paal.
    VC Vlissingen combineert gemakkelijker, maar VVW speelt aardig mee. Echte kansen ontstaan er echter niet.
    Na 30 minuten speelt VC Vlissingen een diepe bal, waarbij Tim net niet bij kan en zo kan Saïd Bouzhambou, die in het nationale team zaalvoetbal speelt, fraai 0-1 scoren. Daarna gelijk weer schot van VC Vlissingen, die wederom op de paal beland.
    VVW weet niet echt tot kansen te komen. Zo wordt de rust met 0-1 bereikt.

In de 51e minuut werpt Tjeu weer eens ver in en weet Thomas te bereiken, echter hij kopt helaas net over. In de 53e minuut heeft Jort een prima interceptie op een doorgebroken VC Vlissingen speler. In de 55e minuut zet VVW een aanval op in de diepte bij Thomas, maar er is te weinig steun om tot een echte kans te komen.
    VC Vlissingen laat gemakkelijker de bal rond gaan en in de 59e minuut krijgt Bouzhambou op rechts de bal, hij trekt ter hoogte van de 16 meterlijn naar binnen, en krult zijn schot in de linker bovenhoek, 0-2.
    In de 66e minuut is het wederom VC Vlissingen die weet te scoren. Vanuit een korte corner wordt de bal teruggelegd en de inlopende speler haalt van buiten de 16 meter hard en laag uit, 0-3. Mick vervangt Steven en VVW1 probeert daarna het spel op te pakken. Via Björn wordt een goeie aanval opgezet, echter de eindpass is niet goed, waardoor er net buiten het strafschopgebied niet afgerond kan worden. In de 72e minuut is het dan eindelijk wel raak. Thomas profiteert van foutief terugspelen bij VC Vlissingen en gerommel van de keeper. Hij weet de bal te onderscheppen en scoort 1-3. Na 78 minuten wordt Rowan onderuit getrokken en blijft geblesseerd liggen. VC Vlissingen gaat door echter wordt er in buitenspelpositie gescoord. Erik vervangt Rowan met een elle boog blessure.
    VVW zet in de 84e minuut nogmaals aan en er volgt een mooie aanval via Björn op rechts. Hij zet voor en de bal komt bij Redgey, die helaas niet tot afronden of goed afspelen kan komen, zodat ook deze mogelijkheid tot niets leidt.
    Zo naar het einde van de wedstrijd weet Jort tot 2 maal toe via een goede redding VVW te behoeden voor een grotere achterstand.
    En ook in de 90e minuut ziet VC Vlissingen wederom een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel.
    Zo weet een beter combinerend VC Vlissingen deze wedstrijd wederom winnend af te sluiten.

Volgende week is een vrij weekend voor de 4e klasse A, zodat op 30 oktober de volgende wedstrijd wordt gespeeld en dat is dan voor VVW een uitwedstrijd tegen DWO’15 in Driewegen.

De wedstrijdbal is geschonken door: HUBO Wemeldinge
    Pupil van de week was : Boudewijn de Vries