• Status plannen verbouwing kantine

  30 jan 2023

 • Beste sportvrienden, leden en sponsoren,


  Eind oktober en begin november hebben we met jullie gesproken over de vergevorderde plannen voor het verbouwen van de kantine, bestuurskamer en toiletten.
  Wij hebben van jullie unaniem toestemming gekregen om verder te gaan, waarvoor dank.
  Met een aantal geïnteresseerde sponsoren is er gebrainstormd over met name de technische aspecten welke hierbij komen kijken.
  Hieruit kwam bijvoorbeeld het idee om de verwarming van het gebouw anders in te richten middels een airco systeem i.p.v. vloerverwarming. Daarnaast nog een aantal kleinere suggesties over materialen etc.

  Intussen is in december ook de aanvraag ingediend voor de omgevingsvergunning en is het plan goedgekeurd door de welstandcommissie.
  Aangezien er toch meer berekeningen nodig blijken te zijn voor wat betreft energie-neutraliteit en stikstofberekening, hebben we moeten besluiten om uitstel aan te vragen voor de omgevingsvergunning, zodat we dit degelijk en goed onderbouwd kunnen aanleveren. Daar komt bij dat we ook nog niet alle offertes compleet hebben ontvangen. Dit zal in de komende weken het geval zijn, zodat we ook op financieel gebied snel gaan weten waar we staan, maar de eerste tekenen zijn dat dit in lijn ligt met de eerder gemaakte begroting. Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van de keuze om zoveel mogelijk energieneutraal te bouwen.
  Wij hopen jullie op korte termijn weer verder op de hoogte te kunnen brengen over de ontwikkelingen!

  Met sportieve groet,


  Bestuur VV Wemeldinge