• ENGELAND - DENEMARKEN

De Engelsen hadden toch meer moeite dan ze zelf verwacht hadden. Ook deze wedstrijd eindigde na 90 minuten in 1-1, waarna Engeland pas in de verlenging de wedstrijd besliste. De gemiddelde score voor deze wedstrijd was 5,07. Dit keer was HELEEN DE WAARD degene met het hoogste puntenaantal, namelijk 15. NIELS KOLE blijft koploper met 275 punten, gevolgd door ROMY STEENHARD (264). FREEK BOLLE en ANNE VAN KLINK delen de 3e plaats en daarna volgen KOKKIE (258), GERARD PILON (254), JAN + JOEL DE VOS (250), CHRIS KOLE (248), ROBIN VAN DER LINDEN (247) en PIETER BOLLE (244). Nu rest nog één wedstrijd, de finale, en die zal nog best een grote invloed kunnen hebben op de score want als je de kampioen goed hebt voorspeld levert je dat 30 punten op. Ook met een goed ingevulde topscorer kun je nog 15 punten binnenhalen. Op dit moment staan Cristiano Ronaldo en Patrick Schick aan de leiding met 5 doelpunten, maar Harry Kane (4) kan daar nog voorbij. Het blijft spannend.

ITALIE - SPANJE

Italie en Spanje hielden elkaar in evenwicht. Na 90 minuten was de stand 1-1 en die is bepalend voor ons EK-spel. De gemiddelde score was slechts 4,61. Het hoogste puntenaantal voor deze wedstrijd werd behaald door A3 & Co (16) en dat is er eentje meer dan ANNE VAN KLINK (15). Bovenin het klassement is het weer stuivertje wisselen. NIELS KOLE (268) neemt opnieuw de leiding voor ROMY STEENHARD (263). ANNE VAN KLINK (256) is met haar hoge score van vanavond FREEK BOLLE (255) en KOKKIE (249) gepasseerd. Daarna volgen CHRIS KOLE (248), ROBIN VAN DER LINDEN (246) en GERARD PILON (eveneens 246).