• Op vrijdag 11 juni begint het Europees Kampioenschap. Dan wordt om 21:00 uur in Rome de openingswedstrijd Turkije - Italie gespeeld.

Al vanaf 2002 organiseert V.V. Wemeldinge elke 2 jaar een EK- of WK-spel.
    Hoewel het, vanwege de corona-toestanden, nu allemaal wat anders is dan anders willen we deze traditie ook tijdens het EK-2021 in ere houden. Dit betekent gelijk een jubileum-editie want het is inmiddels de 10e keer dat we dit organiseren.

De regels voor de puntentelling kun je vinden in het document "Puntentelling EK-spel 2021".

Een deelname formulier in PDF-formaat kun je downloaden met behulp van de volgende link: "EK-spel uitprinten"
    Dit formulier kun je uitprinten, met pen invullen en vervolgens inleveren.

Er is ook een formulier in Excel-formaat. Dit kun je vinden onder: "EK-spel, in te vullen".
    In dit formulier, dat op de computer is in te vullen, wordt gebruik gemaakt van keuzelijstjes waardoor, voor zover mogelijk, de invulling van de volgende rondes al automatisch heeft plaats gevonden op basis van de eindstanden in de poulefase enz.

We hopen dat we, ondanks de COVID-19 perikelen ook dit keer weer kunnen rekenen op een ruime deelname zodat tijdens dit EK weer een spannende strijd kan losbarsten tussen de deelnemers.

Ook dit keer proberen we weer regelmatig tussenstanden te publiceren op onze website en wellicht ook via Facebook en/of Twitter.

NB: Er zijn een aantal formulieren in omloop waar als laatste wedstrijd in poule B "Finland - Engeland" staat vermeld. Dit moet uiteraard "Finland - Belgie" zijn. Bedankt voor de tip Ko, goed opgelet.