• In tropische omstandigheden werd de 2e bekerwedstrijd gespeeld. Op 9 september kwamen de Bevelanders naar Wemeldinge.
    Vanaf het begin was de ploeg uit Kamperland de betere en wist ook een aantal kansen te creeren. Maar op een buitenspeldoelpunt na wisten ze het net niet te vinden. Ook Wemeldinge kreeg een paar mogelijkheden maar ook die leverden geen doelpunt op.
    Uiteindelijk wisten de bezoekers nog voor rust (verdiend) op voorsprong te komen door een snelle aanval, randje buitenspel, doeltreffend af te ronden. Met de 0-1 gingen de teams de rust in om wat welkome verkoeling op te zoeken.

    Wemeldinge kwam beter uit de kleedkamer en wist kort na rust op gelijke hoogte te komen. Op aangeven van Kevin scoorde Thomas de 1-1. Daarna drukte Bevelanders het krachtsverschil uit door 3x achtereen te scoren, waarbij ze ook de nodige medewerking kregen van de thuisploeg. Aan het eind van de wedstrijd wist Thomas, met zijn 2e die middag, de eindstand een wat draaglijker aanzien te geven. 2-4. Al met al was het gewoon een verdiende zege voor Bevelanders dat daardoor een grote kans heeft de volgende ronde te bereiken. Voor Wemeldinge is het bekeravontuur afgelopen en kan de resterende wedstrijd, volgende week tegen Kruiningen, worden beschouwd als oefenwedstrijd.