• Op zaterdag 12 september de laatste bekerwedstrijd en oefenwedstrijd voor de start van de competitie tegen 3e klasser Dauwendaele. Tijdens de voorbereiding hadden we al tegen hun gespeeld op het Zeeland Assurantiën toernooi te Heinkenszand. Toen was de tegenstander in ieder geval voetballend beter en liepen we tegen een verdiende nederlaag op.

    Maar nu begonnen we toch anders, want in de 3e minuut was het Kevin die de bal onderschepte op het middenveld en toen rechtdoor naar het doel ging en met een schitterend schot van circa 20 meter de keeper kansloos liet, dus al vroeg 1 – 0. In de 9e minuut was er een redding (tot corner) van Olaf nodig om de gelijkmaker te voorkomen, maar een minuut later werd er slecht verdedigd en kon het doelpunt ook niet uitblijven, 1-1.

    Daarna ging het in de 1e helft redelijk gelijk op met zo nu en dan slordige momenten van Wemeldinge zijde. Zo ook in de 37e minuut toen Steven onnodig een overtreding begin aan de zijlijn. Uit de vrije trap werd de bal in het doel gekopt, 1-2. Dit werd ook de ruststand.

    In de 2e helft waren we iets agressiever en kregen ook iets meer kansen, vooral via combinaties tussen Steven en Thomas & Steven en Björn, echter in alle gevallen wel gevaarlijke situaties voor het Dauwendaele doel, maar we kregen de bal niet in het doel. Daardoor bleef de stand 1-2 en zijn beide ploegen uitgeschakeld voor de volgende bekerronde.

    Volgende week gaat de competitie van start met de uitwedstrijd bij Hansweertse Boys. Benieuwd hoe we er dan voor staan en of we de overwinning in de bekerronde kunnen herhalen.