• Zaterdag stond de laatste bekerwedstrijd op het programma, thuis tegen Wolfaartsdijk. Laatst genoemde club had nog een kleine kans om door te bekeren, maar was afhankelijk van de Patrijzen tegen DWO. Patrijzen, de club waar Wemeldinge afgelopen dinsdag met 3-1 verloor, maar wel al liet zien dat het beter draait.

VVW begon de wedstrijd met de harde wind in. Wolfaartdijk, met ex-speler van VVW Kevin Delgado, maakte het Wemeldinge direct lastig. Na 5 minuten was het al raak voor de tegenpartij door een goal van Stijn Zandbergen. Wemeldinge was gewaarschuwd en het leek een moeilijke middag te gaan worden. In de 12e minuut dacht Wolfaartsdijk de 0-2 binnen te schieten, maar deze werd gelukkig afgekeurd na het correcte vlaggen van de gelegenheid assistent scheidsrechter Piet Oosterlee. Het bleef dus 0-1.
    Nog in dezelfde minuut dan een hoekschop voor Wemeldinge, genomen door Redgey. Bal lijkt te laag, maar Steven krijgt toch zijn hoofd er goed tegen. 1-1!
    Dit was wat VVW nodig had en het spel werd beter. Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht nu. Wemeldinge wordt gevaarlijker. Thieu met de verre ingooi, bal wordt weggekopt, maar Redgey krijgt de bal en schiet een harde volley helaas net op het dak van het net.
    In de 23e minuut een vrije trap voor VVW genomen door Rowen. Het harde schot wordt net geraakt door een speler in de muur en van richting veranderd, nog half weggewerkt door de keeper en weggeschoten door Wolfaartsdijk. Kort daarna dan weer een kans voor Wolfaartsdijk, waarbij de doorgebroken speler dan gelukkig slecht afwerkt. Nog geen minuut later krijgt Bjorn een uitgelezen kans om de 2-1 te maken, maar het schot is te zacht. In de 36e minuut een mooie aanval van VVW. Mick krijgt de bal en wordt geblokt, maar zet zijn man opzij en kan door naar de zestien. Hij speelt af op Rowen, die geeft strak voor op Steven. Helaas schiet hij de bal voorlangs. Wemeldinge wordt gevaarlijker en de tegenpartij is wat minder aan het voetballen en met 1-1 gaan we thee drinken.

Na de rust 2 wissels. Thomas voor Redgey en Dani voor Maurick.
    Wemeldinge wordt gevaarlijker. Rowen en Thomas vinden elkaar regelmatig en in de 52e minuut valt de 2-1. Thomas lijkt de bal niet te kunnen schieten, maar dribbelt voorlangs de verdediging en vind toch een gaatje om de bal in de verre hoek te prikken. Wolfaartdijk kan wel veel wegwerken met de sterke verdedigers die ze hebben, maar de teams zijn goed aan elkaar gewaagd in deze fase.
    In de 61e minuut weer een grote kans voor VVW. Thomas trekt op snelheid van links naar binnen, maar schiet iets te snel met links. Deze is te makkelijk voor de keeper. Intussen komt Xander in de ploeg voor Steven.
    In de 73e minuut speelt Wolfaartsdijk slecht uit. De bal wordt onderschept door Barry. Die legt goed af op Thomas, die de bal er zo in kan tikken. 3-1!
    Helaas kort daarna een makkelijk weggegeven vrije trap voor Wolfaartsdijk, welke zo de 3-2 kunnen maken. Zo wordt het dus nog spannend.
    Dit blijkt ook wel een minuut voor rust.
    VVW denkt de buit al binnen te hebben en Wolfaartsdijk straft dit af met het maken van de 3-3 in de 89e minuut.
    Wemeldinge krijgt nog een kans om middels een vrije trap de winst toch nog naar zich toe te trekken, maar deze wordt niet benut.

Zo blijft het 3-3 en hebben we een mooie wedstrijd gezien, waarin VVW1 de stijgende lijn laat zien en klaar is voor de competitie volgende week thuis tegen Jong Ambon.