• Zaterdag 25 mei de laatste competitiewedstrijd tegen Nieuwland. Met in het achterhoofd dat Hoedekenskerke/Kwadendamme nog een misstap zou kunnen doen begonnen we vanwege de vele blessures ietwat gehandicapt aan deze wedstrijd.
    De eerste helft is dan ook weinig over te schrijven, van beide kanten kwamen er geen kansen, dus ruststand 0-0.
    In de tweede helft gingen we wel iets beter voetballen en creëerden we een aantal kansen, maar Nieuwland heeft een doelman die er staat en die ook (bijna) alles stopt wat binnen de palen geschoten wordt. Diverse malen stopte hij dan ook schoten van Dies, Barrie, Björn, we kregen de bal er niet in. Aan de andere kant moest Bryan nog een keer zich strekken toen hij iets te ver voor het doel stond en er een bal net onder de lat kwam, maar hij kon die over het doel tikken.
    Uiteindelijk dus eigenlijk een bloedeloze 0-0. Op naar de vakantie en het nieuwe seizoen, zeker op basis van deze laatste derde periode is er veel perspectief met deze jonge ploeg. Nog even een pluimpje voor onze inval doelman Bryan, die bereid was om het keepersprobleem na de blessure van Tim op te lossen. Met als sluitstuk de nul gehouden, keurig gedaan Bryan en dank hiervoor, volgende seizoen zien we je weer op je eigen plaats in het team.