• Wemeldinge neemt de punten mee uit Driewegen

• Zaterdag 30 oktober staat de wedstrijd tegen DWO’15 op het programma, in een regenachtig en herfstig Driewegen. DWO is niet zo goed gestart als andere jaren, hebben schijnbaar veel kwaliteit ingeleverd, ze hebben vooraf nog maar 1 punt, dus zou geen probleem mogen zijn. Onze oud trainer Arjan Sandee moet nog veel opbouwen en verbeteren, dat bleek ook wel gedurende de wedstrijd.

De wedstrijd is eigenlijk kort samen te vatten, een veel te sterk Wemeldinge voor de tegenstander, alleen hebben we dit niet in doelpunten uit kunnen drukken, de 1e helft 2 doelpunten, ook in de 2e helft, dus werd het een 0 – 4 eindstand. Doelpunten van Björn, Steven en 2x Thomas.

Toch zijn er wel een aantal wetenswaardigheden te noemen, de corners die Redgey telkens gevaarlijk voor doel wist te plaatsen, de vele kansen die net naast gingen of via de paal in de handen van de keeper kwamen. Steven die heel erg actief was en diverse keren iemand vrij speelde, maar die wist niet te scoren, hij deed het zelf wel. In de 2e helft verrichte Olav enkele fraaie reddingen, want als je dan met 0-3 voorstaat verslap je en laat je de tegenstander komen, maar Olav was een sta in de weg. Over het algemeen zagen we een redelijk goed combinerend Wemeldinge met een gebrek aan scherpte bij de afwerking. Als dit allemaal gelopen zou hebben zoals in andere wedstrijden dan zouden we hetzelfde aantal doelpunten hebben gemaakt als Apollo, Vlissingen of Wolfaartsdijk, maar dat werd DWO bespaard.

Op naar volgende week de thuiswedstrijd tegen Nieuwland, winst is belangrijk om te blijven sluiten bij het bovenste gedeelte van de stand.