• De start van het bijzondere seizoen 2020/2021 begon met een bekerwedstrijd in en tegen Kapelle. De eerste officiële wedstrijd van de tweede periode bij Wemeldinge van trainer John Tahapary.

    De eerste helft was het een leuke wedstrijd om te bekijken, wel een beter voetballend Kapelle, maar een met vlijmscherpe uitbraken goed spelend Wemeldinge dat verschillende (bijna) kansen creëerde. Toch een beetje wrang gevoel overgehouden aan deze eerste helft, een volkomen onterechte penalty bracht Kapelle op 2-0 en daarna gelijk vanaf de aftrap Thomas van Dijk die de 2-1 binnenschoot. Daarna bij een uitbraak van Wemeldinge een handsbal van een Kapelle verdediger die door de scheids werd weggewuifd en daarna nog een goal van Kapelle wat resulteerde in een ruststand van 3-1.

    Maar toen de 2e helft en zeker het begin, wat zat er in de thee van Wemeldinge, het 1e kwartier waren we totaal niet aanwezig, blunders, fouten, miscommunicatie, en Kapelle maar scoren, 6-1. Daarna was het gespeeld en kregen we eigenlijk best nog wel een paar kansen, maar konden niet meer scoren, Kapelle wel en dus werd de eindstand 7-1.

    Gezien de 1e helft heel veel perspectief, de 2e helft moeten we maar snel vergeten.