• Wemeldinge veel te sterk voor Schoondijke

 • Zaterdag 2 oktober 2021, de 2e competitiewedstrijd, thuis tegen Schoondijke. Na vorige week waren we er wel gerust op dat we deze tegenstander aankonden.

  Onder een miezerig regentje starten we en het bleek dus inderdaad dat we vooral op de helft van Schoondijke aan het ballen waren, een heleboel corners op een rij, enkele kansen en vele goede reddingen van hun keeper, maar in de 13e minuut een voorzet van Redgey die koppend door Barrie werd binnen gewerkt, 1-0. Daarna een schitterend schot, buiten bereik van de keeper, van tussen de 30 en 35 meter (op de tribune waren de meningen hierover verdeeld) van Kevin, 2-0 en Barrie die er 3-0 van maakte. Aan de kant werd de opmerking gemaakt: Thomas heeft nog niet eens gescoord! Maar dat maakte hij ruimschoots goed in de laatste 7 minuten voor rust, een ware hattrick, dus gingen we met een 6-0 voorsprong rusten.

  De 2e helft werd een gezapig partijtje, wij hoefden niet meer zo nodig en Schoondijke was niet echt bij machte om het Olaf heel erg moeilijk te maken. Toch moest Olaf in de 2e helft enkele malen optreden, wat hij keurig deed. In de 59e minuut kreeg Thomas de bal via een pass van William en dat kansje liet hij zich niet ontnemen, 7-0, weer vier doelpunten net als vorige week. In de 77e minuut waren we een beetje slordig bij het uitverdedigen en daar profiteerde Schoondijke van, 7-1. Uiteindelijk werd het nog 8-1 doordat een vrije trap van Kevin via Steven door Schoondijke in eigen doel werd gewerkt.

  Keurige start jongens gewoon doorgaan zo, volgende week naar Middelburg, MZVC, een ploeg die de eerste 2 wedstrijden verloren heeft, dus waak voor onderschatting.

   

  Wedstrijdbal geschonken door: ROJAS TANKERSHIPPING

  Pupil van de week was: Jodie McCabe